ruimte en annuleren deelname WaardArt


spelen nr 11 augustus

De afgelopen paar weken heeft mijn lichaam een aantal signalen afgegeven dat zij meer ruimte, stilte nodig heeft. Ik heb geleerd dat het gezond is om naar haar te luisteren. Daarom heb ik besloten, met pijn in mijn hart, om mijn deelname aan de open atelierroute WaardArt dit keer te annuleren. Het schilderen, wandelen in de uiterwaarden en langs de Waal, het zorgen voor de tuin, gaan gelukkig gewoon door.

Het schilderij wat ik mee stuur is uit de serie ‘spelen’. Geïnspireerd door de drie kleurklanken van Felix Goll maak ik elke maand een werk op een doek van 40 x 40. Bij deze van augustus voelde ik veel ruimte. Toch zo bijzonder dat al schilderend zich al openbaart wat me later bewust wordt. Het blijft een intrigerende fascinerende uitingsvorm. Op mijn website onder recent werk kun je mijn voortgang blijven volgen.

Mocht je je zinnen hebben gezet op een bezoek aan mijn atelier om mijn werken in het echt te zien, laat het mij alsjeblieft middels een mail weten. Dan kunnen we op een later moment een bezoek inplannen.

De andere kunstenaars houden hun atelier wèl open op 29 en 30 september. Voor meer informatie daarover zie agenda WaardArt.

Van harte wens ik je een kunstminnende tijd, Monique.

Dit delen via:

Reacties zijn gesloten.