kattenbelletje

Voor wie het wel van plan was, maar waarvan het nog niet gekomen is: zondag 6 augustus ben ik nog een keer aansluitend op de dienst aanwezig in De Woudkapel in Bilthoven. Van 11:30 tot 12:45 uur zouden we elkaar alsnog kunnen ontmoeten bij mijn waterwerken.
Er ontstaan boeiende en mooie vragen en gesprekken. Mensen vertellen dat ze geraakt worden, zich bewogen voelen, de kleurenwereld beleven, de huid van de werken bewonderen. Allemaal heerlijke opstekers en enthousiasmeerders voor mijn vervolg pad.

Op het moment ben ik grote opruiming aan het houden in mijn atelier. Alles weer door mijn handen laten gaan en kiezen wat waar blijft en wat weg mag. En dan uitbreiding van de kastenwand om overzichtelijker op te bergen. Ik zag er tegenop, maar met de schilder over de vloer voel ik me aangespoord. Tussen de stapels doe ik verrassende ontdekkingen waaronder een oude aantekening met een titel van een cursus die ik ooit wilde gaan geven. Helemaal vergeten en ‘toevallig’ blijkt het dicht aan te sluiten bij een cursus die ik met Hélène Jansen-van Bavel aan het ontwikkelen ben. Zo zie je dat sommige ideeën tijd nodig hebben om ondergronds te rijpen om dan als herboren opnieuw naar het licht te groeien. Een blije ontdekking merk ik. Hoe het er precies gaat uitzien hoor je in een later stadium. We hebben het voor 2018 in de planning staan.

En voor nu: wie weet tot zondag 6 augustus in de Woudkapel in Bilthoven (Beethovenlaan 21/hoek Sweelincklaan) tussen 11:30 en 12:45 uur.
En anders een hele fijne verdere zomertijd gewenst en tot een andere keer.

Dit delen via:

Reacties zijn gesloten.